H ξανθιά σταρ του Mad Men στην πρώτη τόπλες σκηνή της [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

H ξανθιά σταρ του Mad Men στην πρώτη τόπλες σκηνή της [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της τόπλες εμφάνιση αποφάσισε να κάνει, στα 35 της, η Τζάνουαρι Τζόουνς στα πλαίσια του πρωταγωνιστικού της ρόλου στο γουέστερν Sweetwater ως νοικοκυρά που γίνεται ιερόδουλη-πιστολέρο προκειμένου να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του συζύγου της.

Τον χρησμό του πρώτου της συντρόφου, Αστον Κούτσερ (σ.σ. της είχε πει ότι είναι εντελώς ατάλαντη ως ηθοποιός) προσπαθεί να διαψεύσει η 35χρονη Τζάνουαρι Τζόουνς δεχόμενη να δείξει λίγα εκατοστά σάρκας παραπάνω με αντάλλαγμα με τον πιο προβοκατόρικο ρόλο της καριέρας της.

H ξανθιά σταρ του Mad Men στην πρώτη τόπλες σκηνή της [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα στο γουέστερν Sweetwater, το τρέιλερ του οποίου μόλις κυκλοφόρησε, υποδύεται την Σάρα, μια νοικοκυρά στην Αγρια Δύση που αποφασίζει να μετατραπεί σε ιερόδουλη-πιστολέρο προκειμένου να βρει και να εξοντώσει τους δολοφόνους του άντρα της. Ενώ ήδη έχει γίνει viral η σκηνή που δείχνει κάποιος να την διακόπτει ενώ κάνει μπάνιο σε μια λακούβα γεμάτη νερό.

H ξανθιά σταρ του Mad Men στην πρώτη τόπλες σκηνή της [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Στο πλευρό της είναι ο Τζέισον Ισακς ως ο φανατικός προφήτης και ο βετεράνος Εντ Χάρις ως ο σερίφης που τη βοηθάει.

H ξανθιά σταρ του Mad Men στην πρώτη τόπλες σκηνή της [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Ολα αυτά στην απέλπιδα προσπάθεια μιας εντυπωσιακής (και εντυπωσιακά ψυχρής) γυναίκας να παραμείνει στην επικαιρότητα μετά το τέλος του Mad Men, της σειράς που την έβγαλε από την αφάνεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mad Men Τζανουαρι Τζόουνς Sweetwater
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ