«Αποφύγετε τις διαδηλώσεις» - Οδηγίες στους Βρετανούς τουρίστες στην Τουρκία - iefimerida.gr

«Αποφύγετε τις διαδηλώσεις» - Οδηγίες στους Βρετανούς τουρίστες στην Τουρκία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H πιθανότητα συνέχισης των διαδηλώσεων και κατ' επέκταση των επεισοδίων στην Τουρκία είναι μεγάλη, προειδοποιεί το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών και συστήνει στους Βρετανούς υπηκόους να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις.

Η σύσταση δεν αφορά, προς το παρόν τουλάχιστον, στην αποτροπή επίσκεψης στην Τουρκία, αλλά δίνεται η συμβουλή στους Βρετανούς που ζουν ή επισκέπτονται την Τουρκία να αποφεύγουν τα σημεία των διαδηλώσεων.

Οι Βρετανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες που προσφέρουν πακέτα για την Τουρκία, πάντως, καθησυχάζουν τους Βρετανούς σημειώνοντας ότι τα επεισόδια σημειώνονται μακριά από τα δημοφιλή τουριστικά θέρετρα Νταλαμάν, Μποντρούμ και Αττάλεια.

Υπάρχει μια ανησυχία, ωστόσο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων δήλωσε πως για την ώρα δεν ακυρώνονται κρατήσεις για Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα.

Συνέστησε πάντως, αυξημένη προσοχή προς τους επισκέπτες των πόλεων αυτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ