Για την μάχη της με τον καρκίνο μιλάει για πρώτη φορά η Σοφία Βεργκάρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Για την μάχη της με τον καρκίνο μιλάει για πρώτη φορά η Σοφία Βεργκάρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Follow the Script, που προωθεί τις εξετάσεις για το θυρεοειδή, έγινε η Σοφία Βεργκάρα. Αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα την μάχη της με τον καρκίνο του θυροειδούς όταν ήταν 28 ετών.

«Στην αρχή, όταν το ανακάλυψα, ήταν πολύ τρομακτικό, σοκαρίστηκα. Ήμουν 28 ετών, δεν κάπνιζα, δεν έκανα τίποτα από όσα οι γιατροί θεωρούν ανθυγιεινά. Αρχίζεις, λοιπόν, να σκέφτεσαι "ποια πράγματα έφεραν τον καρκίνο;" και γίνεσαι παρανοϊκός . Σκεφτόμουν ότι από κει και πέρα θα έτρωγα μόνο οργανικά και βιολογικά τρόφιμα, μόνο υγιεινές τροφές και τίποτα άλλο. Μέχρι και ενέσεις με σπανάκι έκανα, ήταν τρελό. Ωστόσο, έπειτα από τους πρώτους τρεις μήνες συνειδητοποιείς ότι δεν γίνεται να ζεις τη ζωή σου έτσι, είναι εξοντωτικό».

Αυτό δήλωσε η 40χρονη σταρ του Modern Family στους New York Τimes η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης θυρεοειδούς κι έπειτα έκανε την απαραίτητη θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ