Μηνύουν τον Βούτση οι Ειδικοί Φρουροί, επειδή τους αποκάλεσε «μπάτσους» - iefimerida.gr

Μηνύουν τον Βούτση οι Ειδικοί Φρουροί, επειδή τους αποκάλεσε «μπάτσους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση για εξύβριση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση καταθέτει σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής. Ο λόγος είναι ο χαρακτηρισμός «μπάτσοι» που εκστόμισε ο βουλευτής.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών αναμένεται να επιλέξουν τον δρόμο της δικαιοσύνης, διότι πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή ο Νίκος Βούτσης χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «μπάτσοι» για τους αστυνομικούς, προκαλώντας ουκ ολίγες αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή το θέμα της οπλοφορίας των βουλευτών ο κ. Βούτσης είχε δηλώσει: «Το να λέμε μόνο για τους βουλευτές και να έχει όπλο ο τελευταίος μπάτσος, μπράβος και οτιδήποτε κυκλοφορεί στη χώρα, την επικινδυνότητα για τον απλό πολίτη δυστυχώς τη μειώνουμε κατ' ελάχιστο. Καλό θα ήταν ενδεχομένως μέσα από αυτή τη συζήτηση να ανοίξει ένα θέμα απαγόρευσης της οπλοφορίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ