Σφαγές και ανατροπές στο Game of Thrones: Τι είδαμε στο επεισόδιο «The Rains of Castamere»

Μεγάλο σοκ καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και ακόμα μεγαλύτερες απώλειες, που μας θυμίζουν τις ανατροπές της πρώτης σεζόν. Και μόνο ο τίτλος του επεισοδίου «The Rains of Castamere» τα λέει όλα και μας προετοιμάζει για το χειρότερο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Σέρσει είχε πει στην Μάρτζερι την ιστορία του Castamere και πώς ο ισχυρός και παράτολμος οίκος τους κατακρεουργήθηκε με το χειρότερο τρόπο. Ο τίτλος του σημερινού επεισοδίου μας προιδεάζει ότι η ιστορία πρόκειται να επαναληφθεί.

Ο Ρομπ Σταρκ με τη μητέρα του, τη γυναίκα του και το στρατό του πήγε στον Γουάλντερ Φραι να ζητήσει συγχώρεση που πάτησε τον όρκο του να παντρευτεί την άσχημη κόρη του. Ο Φραι τους υποδέχεται σαν φιλοξενούμενους, ωστόσο η γιορτή αυτή δε θα έχει καλό τέλος.

Η Αρια από την μεριά της γλύτωσε τη σφαγή χάρη στο κυνηγόσκυλο, ωστόσο στο υπόλοιπο επεισόδιο είχε αρκετές έντονες στιγμές με αυτούς τους δύο, όπως όταν η μικρή τον σταμάτησε από το να σκοτώσει έναν ταξιδιώτη στο δρόμο.

Οσο για τους υπόλοιπους Σταρκ, ο μικρός Μπράν κατάφερε να ηρεμήσει τον Οντορ ο οποίος σε ένα καινούριο του ξέσπασμα παραλίγο να αποκαλύψει την τοποθεσία τους. Παράλληλα, καθότι warg (αυτός που μπαίνει στις ψυχές των ζώων όπως μάθαμε σε αυτή τη σεζόν) χρησιμοποίησε τα μαγικά του και είδε τον Τζον Σνοου με την Ιγκριντ να σκοτώνουν τους Wildlings και στη συνέχεια να καλπάζει για το Castle Black

Οσο για την Ντάνι, προφανώς και δε γινόταν να λείπει από ένα τόσο έντονο επεισόδιο. Αν και η Καλίσι δεν εμφανίστηκε πολύ αυτή την εβδομάδα, έστειλε τους άνδρες της σε άλλη πόλη - μετά από υπόδειξη του νέου αγαπημένο της, Ντάαριο Ναχάρις (ναι, βρέθηκε αντικαταστάτης του Ντρόγκο).

Παράλληλα ο Τζόρα, παρά τα αμοιβαία συναισθήματα που έχει για τον Ντάριο, προσέχουν ο ένας τον άλλο στο πεδίο της μάχης,πολεμώντας μαζί για τη γυναίκα που αγαπάνε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ