Στίβι Γουόντερ και Κονιτοπούλου εντυπωσίασαν στο Your Face Sounds Familiar [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Στίβι Γουόντερ και Κονιτοπούλου εντυπωσίασαν στο Your Face Sounds Familiar [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιτυχία στέφθηκε ένα ακόμη live του Your Face Sounds Familiar. Εκεί που η Μαντώ ως Στίβι Γουόντερ κέρδισε το χειροκρότημα κοινού και κριτικής επιτροπής.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς με 22 βαθμούς αναδείχθηκε η Μαντώ ως Στίβι Γουόντερ, η οποία παραχώρησε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη ψηφοφορία στο Ινστιτούτο Συστημικής Ανάλυσης της Συμπεριφοράς.

Αν και ο αγώνας για την «επικράτηση» ήταν δύσκολος αφού 22 βαθμούς συγκέντρωσε και ο Θανάσης Αλευράς ως Στέλλα Κονιτοπούλου. Χάνοντας την πρώτη θέση λόγω της ψηφοφορίας του κοινού.

Στην τρίτη θέση με 20 βαθμούς βρέθηκε ο Νίκος Γκάνος ως Πρινς και στην 4η, με ένα μόλις βαθμό λιγότερο, η Θωμαή Απέργη ως Σοφία Λόρεν.

Στην μέση της βαθμολογίας συναντάμε την Ντόνα Σάμερ της Σίλβιας Δεληκούρα (14 βαθμοί) και τον Γιάννη Πάριο του Κώστα Μαρτάκη (14 βαθμοί).

Ενώ ουραγοί βρέθηκαν η Τζόαν Τζέτ του Κωνσταντίνου Καζάκου με 10 βαθμούς (σ.σ. η πρώτη φορά που υποδύθηκε γυναίκα) και η Μαντόνα της Κρυσταλλίας (9 βαθμούς). Παρόλο που για την τελευταία η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε πως φωνητικά είναι καλύτερη από την Μαντόνα.

Απούσα ήταν η Άντα Λιβιτσιάνου που υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Ενώ χαιλάιτ της βραδιάς ήταν όταν η Μαρία Μπεκατώρου κάλεσε τον Κώστα Μαρτάκη και τον Θανάση Αλευρά, μεταμφιεσμένους σε Γιάννη Πάριο και Στέλλα Κονιτοπούλου αντίστοιχα, οι οποίοι τραγούδησαν παρέα τη "Λυγαριά".

Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τους Κρατερό Κατσούλη ως Psy, Θανάση Αλευρά ως Έρος Ραμαζότι, Σύλβια Δεληκούρα ως Άνι Λένοξ, Κρυσταλλία ως Δήμητρα Γαλάνη, Θωμαή Απέργη ως Έιμι Γουάινχαουζ, Κωνσταντίνο Καζάκο ως Σάκη Μπουλά, Νίκο Γκάνο ως Γιώργο Μαργαρίτη, Κώστα Μαρτάκη ως Μαρινέλλα και Μαντώ ως Ριάνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ