Το απίστευτο γράμμα χωρισμού απατημένης που κάνει το γύρο του Διαδικτύου [εικόνα] - iefimerida.gr

Το απίστευτο γράμμα χωρισμού απατημένης που κάνει το γύρο του Διαδικτύου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνεις τις τελευταίες ώρες ένα γράμμα χωρισμού που άφησε μια κοπέλα στον φίλο της όταν ανακάλυψε ότι την κερατώνει. Αξιοπρέπεια, στυλ και φαντασία. Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά του κειμένου που κάνει θραύση και βάζει... ιδέες.

Το αγόρι της κοπέλας, της οποίας το όνομα δεν είναι γνωστό, ξέχασε το προφίλ του στο Facebook ανοιχτό. Η φίλη του του... έριξε μια ματιά και έκπληκτη είδε το μήνυμα από την άγνωστη αλλά πολύ διαχυτική Κέλσι.

Προφανώς ψύχραιμη κάθισε και του έγραψε ένα απολαυστικό γράμμα, στηνόντάς του, παράλληλα το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού με τα πράγματά του...

«Μάντεψε ποιος άφησε το προφίλ του ανοιχτό και είχε ένα μήνυμα από την Kέλσι; Ναι, εσύ! Μα, μην ανησυχείς δεν έσπασα τίποτα. Μάλιστα, με μεγάλη μου χαρά πακέταρα τα πράγματα σου! Παράλληλα εφηύρα ένα νέο παιχνίδι, μιας και σου αρέσει γενικά να ψάχνεις, όπως για παράδειγμα άλλα κορίτσια. Κοίτα που μπορείς να βρεις τα πράγματά σου:

  • Τα ρούχα σου είναι εκεί που γνωριστήκαμε.
  • Τα ηλεκτρονικά σου παιχνίδια είναι εκεί που δώσαμε το πρώτο μας φιλί.
  • Ο υπολογιστής σου είναι εκεί που αγοράσαμε το πρώτο σου ηλεκτρονικό παιχνίδι μαζί.
  • Η τηλεοόρασή σου είναι πεταμένη στο δρόμο
  • Και όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών μας, είναι στο σπίτι της Kέλσι'.

Καλά να περάσεις! Και σημειωτέον το ότι εγώ δεν κατέστρεψα κάποιο από τα πράγματά σου δεν σου εγγυώμαι ότι κάποιος άλλος δεν θα κάνει κάτι αντίστοιχο... Καλό κυνήγι!».

Το απίστευτο γράμμα χωρισμού απατημένης που κάνει το γύρο του Διαδικτύου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ