Αγριο έγκλημα στο Αλιβέρι - Σκότωσαν 56χρονο γυναικολόγο και τη σύζυγό του - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα στο Αλιβέρι - Σκότωσαν 56χρονο γυναικολόγο και τη σύζυγό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα κίνητρα της άγριας διπλής δολοφονίας ενός ζευγαριού μέσα στο σπίτι τους στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι.

Οι δράστες χτύπησαν με τσιμεντένια πλάκα στο κεφάλι την 54χρονη γυναίκα και τον 56χρονο γυναικολόγο σύζυγό της πιθανότατα με κάποιο ξύλο.

Το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, γεγονός που φαίνεται να απομακρύνει το ενδεχόμενο της ληστείας και να οδηγεί τους αστυνομικούς στο σενάριο ότι κίνητρο της διπλής δολοφονίας ήταν οι προσωπικές ή επαγγελματικές διαφορές, χωρίς όμως να αποκλείονται και άλλα ενδεχόμενα.

Η κόρη του ζευγαριού προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει με τους γονείς της, όμως εκείνοι δεν σήκωναν το τηλέφωνο. Ανήσυχη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι για επιτόπια έρευνα.

Οι αστυνομικοί πήδηξαν τη μάντρα και είδαν αρχικά πεσμένη στο έδαφος την 54χρονη γυναίκα.

Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν δολοφονημένο και τον 56χρονο γυναικολόγο.

Οι δράστες φεύγοντας, κλείδωσαν πίσω τους το σπίτι με τα δύο πτώματα, ενώ διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους τα κλειδιά.

Ένας Πακιστανός ανακρίνεται ως ύποπτος

Ένας Πακιστανός που βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού ανακρίνεται ως ύποπτος για την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονίας του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συνταξιούχου τραπεζικού μέσα στην εξοχική τους βίλα στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι.

Ο αλλοδαπός προσήχθη μαζί με άλλα 15 άτομα, Έλληνες και ξένους, οι οποίοι κατά καιρούς προσέφεραν υπηρεσίες στο ζευγάρι και δεν παρουσίασε άλλοθι για την ώρα που κατά την εκτίμηση του ιατροδικαστή έγινε το διπλό έγκλημα, δηλαδή γύρω στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το γεγονός ότι το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, απομακρύνει το ενδεχόμενο της ληστείας και κάνει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας να προσανατολίζονται στην κατεύθυνση της εκδίκησης λόγω διαφορών με τα θύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ