Συγκίνηση για Αμπιντάλ και Βιλανόβα στη φιέστα της Μπαρτσελόνα [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκίνηση για Αμπιντάλ και Βιλανόβα στη φιέστα της Μπαρτσελόνα [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια χρονιά αμφισβήτησης και πολλών προβλημάτων, η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τον 22ο τίτλο της στην Ισπανία με 100 βαθμούς και με τον «αιώνιο» αρχηγό Κάρλες Πουγιόλ να σηκώνει την κούπα παρέα με τους Βιλανόβα και Αμπιντάλ, μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα.

Μάλιστα, τα λόγια του αρχηγού της Μπάρτσα έδειξαν πως οι Καταλανοί παραμένουν ενωμένοι «Ηταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μας, ωστόσο καταφέραμε να πάρουμε την κούπα. Βέβαια, για μας το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε δίπλα μας τον Τίτο και τον Αμπιντάλ» είπε ο Πουγιόλ!

Ο Μέσι δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά του, τον γιο του Τιάγκο, ενώ Πέδρο και Τσάβι είχαν διαρκώς μαζί τους την κούπα.

Ο γύρος του θριάμβου έγινε, οι οπαδοί αποθέωσαν τους πρωταθλητές, με τον Βιλανόβα να τονίζει: «Σας προσφέρουμε την κούπα, ήταν μια δύσκολη χρονιά, όμως είμαστε εδώ και τα καταφέραμε. Xωρίς εσάς δεν θα είχε νόημα... Εχω φανταστικούς παίκτες, θέλω να τους στηρίξετε για να συνεχίσουν τις επιτυχίες».

Αρκετές φορές η ομιλία του Βιλανόβα διακόπηκε από τα χειροκροτήματα των 50.000 οπαδών που έμειναν στο γήπεδο, μετά το 4-1 εεπί της Μάλαγα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τίτο Βιλανόβα πήρε αγκαλιά τον Μέσι και μαζί έκαναν τον δικό τους γύρο θριάμβου, με τους Καταλανούς να αποθεώνουν τον ηγέτη τους και τον προπονητή της Μπάρτσα.

Συγκίνηση για Αμπιντάλ και Βιλανόβα στη φιέστα της Μπαρτσελόνα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Συγκίνηση για Αμπιντάλ και Βιλανόβα στη φιέστα της Μπαρτσελόνα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ