Επιβάτης αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια πτήσης μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων

Αποζημίωση από την United Airlines ζητά μια 18χρονη η οποία, όπως καταγγέλλει, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με αεροπλάνο της εταιρείας ο νεαρός που καθόταν στη διπλανή από εκείνη θέση... αυνανιζόταν.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο. Οπως υποστηρίζει η 18χρονη ο διπλανός της αυνανιζόταν μπροστά στα μάτια της αδιαφορώντας για το γεγονός ότι τον κοίταγαν όλοι και παρά το ότι εκείνη έδειχνε την ενόχλησή της.

Η 18χρονη, όπως καταγγέλλει απευθύνθηκε αρκετές φορές στην αεροσυνοδό για να της παραπονεθεί για τα όσα συνέβαιναν δίπλα της. Ωστόσο, σύμφωνα με τη νεαρή, όταν η αεροσυνοδός ερχόταν προς το μέρος της ο νεαρός σταματούσε να αυνανίζεται και συνέχιζε μόλις έφευγε. Το αποτέλεσμα ήταν η 18χρονη να ζήσει καθόλη τη διάρκεια της πτήσης ένα... δράμα, εισπράττοντας την αδιαφορία όλων για αυτά που τους παραπονιούνταν.

Οπως αναφέρει ο ιστότοπος ΤΜΖ ο νεαρός συνελήφθη και καταδικάστηκε για την πράξη του αυτή, ωστόσο η 18χρονη ζητά αποζημίωση από την εταιρεία για τα όσα... δραματικά βίωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ