Επιβάτης αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια πτήσης μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων - iefimerida.gr

Επιβάτης αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια πτήσης μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων

Επιβάτης αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια πτήσης μπροστά στα μάτια όλων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποζημίωση από την United Airlines ζητά μια 18χρονη η οποία, όπως καταγγέλλει, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με αεροπλάνο της εταιρείας ο νεαρός που καθόταν στη διπλανή από εκείνη θέση... αυνανιζόταν.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο. Οπως υποστηρίζει η 18χρονη ο διπλανός της αυνανιζόταν μπροστά στα μάτια της αδιαφορώντας για το γεγονός ότι τον κοίταγαν όλοι και παρά το ότι εκείνη έδειχνε την ενόχλησή της.

Η 18χρονη, όπως καταγγέλλει απευθύνθηκε αρκετές φορές στην αεροσυνοδό για να της παραπονεθεί για τα όσα συνέβαιναν δίπλα της. Ωστόσο, σύμφωνα με τη νεαρή, όταν η αεροσυνοδός ερχόταν προς το μέρος της ο νεαρός σταματούσε να αυνανίζεται και συνέχιζε μόλις έφευγε. Το αποτέλεσμα ήταν η 18χρονη να ζήσει καθόλη τη διάρκεια της πτήσης ένα... δράμα, εισπράττοντας την αδιαφορία όλων για αυτά που τους παραπονιούνταν.

Οπως αναφέρει ο ιστότοπος ΤΜΖ ο νεαρός συνελήφθη και καταδικάστηκε για την πράξη του αυτή, ωστόσο η 18χρονη ζητά αποζημίωση από την εταιρεία για τα όσα... δραματικά βίωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ