Προσπάθησαν να συλλάβουν τη Λόλα τη γαϊδούρα πρωταγωνίστρια του θεάτρου - iefimerida.gr

Προσπάθησαν να συλλάβουν τη Λόλα τη γαϊδούρα πρωταγωνίστρια του θεάτρου

«Ιεροσυλία»: Προσπάθησαν να συλλάβουν τη Λόλα τη μεγάλη γαϊδούρα πρωταγωνίστρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λόλα είναι η μεγάλη σταρ μιας θεατρικής παράστασης στις Βρυξέλλες την οποία οι συντελεστές έχουν στα όπα όπα και της κάνουν όλα τα χατίρια, όπως συμβαίνει με όλες τις ντίβες, ωστόσο, οι γείτονες του θεάτρου έδειξαν να ενοχλούνται από την παρουσία της και κάλεσαν την αστυνομία.

Το πρόβλημα είναι ότι η Λόλα είναι μια συμπαθέστατη γαϊδουρίτσα πρωταγωνίστρια μιας θεατρικής παράστασης που έχει ανέβει στο Αραβικό Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, φιλοξενείται στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του κτιρίου και, φυσικά, γκαρίζει όποτε αισθάνεται χαρούμενη, λυπημένη, πεινασμένη, εγκλωβισμένη και ό,τι άλλο.

Οι υπάλληλοι του Κέντρου τής δίνουν νερό με έναν κουβά και έχουν στρώσει άχυρα ώστε να κάνουν λίγο πιο άνετη τη διαβίωσή της.

Ομως η αστυνομία, μετά τα έντονα παράπονα των γειτόνων, κάλεσε τον ιδιοκτήτη της και ζήτησε να μεταφερθεί η Λόλα στο εσωτερικό του κτιρίου, αφού οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν για τον θόρυβο.

Παρά την παρέμβαση της αστυνομίας, η Λόλα παρέμενε και σήμερα στο μπαλκόνι και η διευθύντρια του Κέντρου εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένη, κατηγορώντας τους γείτονες για «παρέμβαση». Οταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους γιατί η γαϊδουρίτσα παραμένει έξω, η Χάουα Τζαμπιλί απάντησε ότι «χρειάζεται αέρα».

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας των Βρυξελλών είπε ότι οι αστυνομικοί θα επιστρέψουν μαζί με κτηνιάτρους της υπηρεσίας προστασίας των ζώων και θα απομακρύνουν τη Λόλα εάν το Κέντρο δεν συμμορφωθεί με την εντολή.

Η Λόλα εμφανίζεται στο έργο «Ο Παλαιστίνιος», μια παράσταση που θα παίζεται μέχρι και αύριο στο Αραβικό Πολιτιστικό Κέντρο.

Προσπάθησαν να συλλάβουν τη Λόλα τη γαϊδούρα πρωταγωνίστρια του θεάτρου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ