Ο επιχειρηματίας Μέσι ανοίγει αλυσίδα καφέ στην Ισπανία - iefimerida.gr

Ο επιχειρηματίας Μέσι ανοίγει αλυσίδα καφέ στην Ισπανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως τώρα ο Λιονέλ Μέσι διατηρούσε πολύ χαμηλό προφίλ. Απέφευγε τις εξεζητημένες κινήσεις ή τις ριψοκίνδυνες εξωαγωνιστικές επιλογές. Εκανε τις διαφημίσεις του, τις φιλανθρωπίες του και κατά τ' άλλα μπάλα, μπάλα, μπάλα.

Οσο περνάει ο καιρός, όμως, ο Αργεντινός διευρύνει τις δραστηριότητές του. Μετά την – αστείου αποτελέσματος - φωτογράφηση εσωρούχων Dolce & Gabbana, ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο μεγαλεπήβολο βήμα του.

Να ξεκινήσει σε συνεργασία με τον επενδυτικό όμιλο Hope Funds, την κατασκευή μιας αλυσίδας καφέ με την ονομασία «Καφέ Μέσι». «Είναι μια κίνηση που θα γίνει στα πρότυπα του Hard Rock Cafe και θα έχει την άμεση εμπλοκή του Μέσι», είπε ο εκπρόσωπος του επενδυτικού ομίλου. Η πρώτη καφετέρια αναμένεται να ανοίξει στο τέλος του 2013 στην Βαρκελώνη και θ' ακολουθήσουν άλλες 17 καφετέριες σε όλη την Ισπανία.

Σε κάθε καφετέρια αναμένεται να υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με προσωπικά αντικείμενα του Μέσι. Κάτι σαν μικρό μουσείο. Ο Αργεντινός θα έχει το 50% της νέας αυτής επιχειρηματικής κίνηση, ενώ όποιος θέλει θα μπορεί να επενδύσει με μίνιμουμ συμμετοχή 15.000 ευρώ και να αποκτήσει μέρος των μετοχών της Hope Fund και μέρισμα από τα πιθανά κέρδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ