Τραπεζίτης της Lehman Brothers... τρελάθηκε και μοίραζε εκατομμύρια σε περαστικούς - iefimerida.gr

Τραπεζίτης της Lehman Brothers... τρελάθηκε και μοίραζε εκατομμύρια σε περαστικούς

Τραπεζίτης της Lehman Brothers... τρελάθηκε και μοίραζε εκατομμύρια σε περαστικο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολυτελή αυτοκίνητα και υπέρογκα ποσά σε... περαστικούς, προσέφερε ο Τζέφρι Χοράν, πρώην τραπεζίτης της Lehman Brothers και της UBS, ο οποίος.... «τρελάθηκε» στα αλήθεια. Συγκεκριμένα ο πρώην τραπεζίτης υπέστη μια σοβαρή ψυχική διαταραχή ύστερα από μια πτώση που είχε με ελικόπτερο.

Οπως αναφέρει η New York Daily News, ο Τζέφρι Χοράν πρόσφερε σε κατασκευαστή από το Νιου Τζέρσεϊ μια Lamborghini αξίας 460.000 δολαρίων, καθώς και 600.000 δολάρια. Παράλληλα, χάρισε σε μια γυναίκα από το Κουίνς μια Mercedes αξίας 72.000 δολαρίων, αλλά και 300.000 δολάρια. Οι δύο παραλήπτες των... δώρων του Χοράν δεν ήταν ούτε συγγενείς, ούτε φίλοι του. Του ήταν παντελώς άγνωστοι.

Πάντως ο αδελφός του τραπεζίτη κατέθεσε αγωγή εναντίον του οικονομικού συμβούλου του Χοράν, ο οποίος όπως ισχυρίζεται, δεν έκανε τίποτα για να τον προστατεύσει, παρότι γνώριζε την κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ