Πάει να φέρει τουρίστες από τη Βόρεια Αμερική η Ολγα Κεφαλογιάννη - iefimerida.gr

Πάει να φέρει τουρίστες από τη Βόρεια Αμερική η Ολγα Κεφαλογιάννη

Πάει να φέρει τουρίστες από τη Βόρεια Αμερική η Ολγα Κεφαλογιάννη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες αναχωρεί η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη προκειμένου να ενισχύσει την τουριστική προβολή της Ελλάδας.

Η κυρία Κεφαλογιάννη θα ταξιδέψει στη Βόρεια Αμερική, όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, εκπροσώπους της ομογένειας, αλλά και τουριστικούς πράκτορες.

Συγκεκριμένα, η υπουργός Τουρισμού, θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της ελληνικής ομογένειας και στη συνέχεια θα έχει σειρά επαφών με παράγοντες της ομογένειας και θα συναντηθεί με εκπροσώπους ξένων μεγάλων Tour Operator.

Παράλληλα, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στους New York Times και στη Wall Street Journal, σε μεγάλα τουριστικά περιοδικά και στα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και CNBC.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα μεταβεί στο Τορόντο και την Παρασκευή θα συμμετάσχει στην ετήσια εκδήλωση του Ιδρύματος Ελληνικής Παράδοσης, ένα φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα που προάγει τον ελληνικό πολιτισμό στον Καναδά.

Η υπουργός Τουρισμού κατά τη διάρκεια των επαφών της στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα αναλύσει τη βελτίωση του οικονομικού και πολιτικού κλίματος στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας στον τουριστικό τομέα και θα καλέσει τους ομογενείς αλλά και τους Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ