Ο Guardian μας ξεναγεί στα αλλόκοτα τοπία της 55ης Μπιενάλε της Βενετίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Guardian μας ξεναγεί στα αλλόκοτα τοπία της 55ης Μπιενάλε της Βενετίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινάει το Σάββατο μέχρι τις 24 Νοεμβρίου η 55η Μπιενάλε της Βενετίας. Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Στέφανος Τσιβόπουλος, για πρώτη φορά συμμετέχει το Βατικανό, ενώ Γερμανία και Γαλλία ανταλλάσσουν περίπτερα.

«Il Palazzo Enciclopediko» είναι ο τίτλος που επέλεξε ο Μασιμιλιάνο Τζόνι, κριτικός τέχνης και επιμελητής της 55ης Μπιέναλε της Βενετίας, για την παλαιότερη και διασημότερη διεθνή έκθεση στον κόσμο. Εκατόν πενήντα καλλιτέχνες από τριάντα επτά χώρες παρουσιάζουν από το Σάββατο στους περίφημους κήπους της Βενετίας αλλά και σε μια σειρά άλλους ιστορικούς χώρους ό,τι νεότερο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη τέχνη.

Ο τεχνοκριτικός της βρετανικής εφημερίδας Guardian, Άντριαν Σιρλ, μας ξεναγεί, σε εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο, στα παράξενα και εντυπωσιακά τοπία της σπουδαιότερης έκθεσης τέχνης στον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ