Εκεί σκότωσε ο Οσκαρ Πιστόριους τη σύντροφό του - Εικόνες από το αιματοβαμμένο μπάνιο - iefimerida.gr

Εκεί σκότωσε ο Οσκαρ Πιστόριους τη σύντροφό του - Εικόνες από το αιματοβαμμένο μπάνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος, στον οποίο ο Οσκαρ Πιστόριους έγινε δολοφόνος και η Ρίβα Στίνκαμπ έχασε τη ζωή της, δόθηκαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα. Πρόκειται για φωτογραφίες από το αιματοβαμμένο μπάνιο του σπιτιού του Παραολυμπιονίκη, στο οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το δίκτυο Sky News στις οποίες φαίνονται και οι δύο τρύπες χαμηλά στην πόρτα του μπάνιου από τις σφαίρες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό το στοιχείο θα το χρησιμοποιήσει η υπεράσπιση προκειμένου να πείσει πως ο Νοτιοαφρικανός αθλητής είχε σηκωθεί από το κρεβάτι του με τις πατερίτσες και πυροβόλησε πιστεύοντας ότι πρόκειται για διαρρήκτη, αγνοώντας ότι στο μπάνιο βρισκόταν η σύντροφός του. Κάτι που ισχυριζόταν από την αρχή ο Πιστόριους.

Ο άνθρωπος που έγραψε ιστορία, όταν έγινε ο πρώτος αθλητής με προσθετικά μέλη που μετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες, εκείνο το βράδυ πυροβόλησε τέσσερις φορές στην πόρτα του μπάνιου και μόνο όταν επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο διαπίστωσε πως η σύντροφός του δεν ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Οι φωτογραφίες από το σπίτι δείχνουν και ίχνη αίματος που άφησε ο Πιστόριους όταν, αφού έσπασε την πόρτα του μπάνιου, έσυρε το κορμί της Στίνκαμπ καλώντας βοήθεια.

O Πιστόριους, που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση έπειτα από τη σύλληψή του, θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα, όπου η εκδίκαση αναμένεται να αναβληθεί καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ