Το Pinterest θα επιτρέπει περισσότερο γυμνό περιεχόμενο στους χρήστες του - iefimerida.gr

Το Pinterest θα επιτρέπει περισσότερο γυμνό περιεχόμενο στους χρήστες του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Pinterest χαλαρώνει λίγο τους κανόνες του και ξεκινά νέα πολιτική για τις γυμνές εικόνες. Οι όροι που πρέπει να αποδεχτεί κάποιος μέχρι στιγμής αναφέρουν, πως δεν επιτρέπεται η δημοσίευση «σεξουαλικού περιεχομένου που περιέχει γυμνό, ημίγυμνο ή κάποιο είδος πορνογραφίας». Σύμφωνα όμως με τους Financial Times ο δημοφιλής ιστότοπος σχεδιάζει να δώσει περισσότερο καλλιτεχνικό γυμνό, έπειτα από διαμαρτυρίες καλλιτεχνών και φωτογράφων.

«Το Pinterest είναι η έκφραση του πάθους και οι άνθρωποι που είναι παθιασμένοι με την τέχνη μπορούν να περιλαμβάνουν και γυμνά», δήλωσαν οι διαχειριστές του Pinterest στους Financial Times. «Έτσι αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας».

Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης ανταποκρίνονται άμεσα στις καταγγελίες σχετικά με τον γυμνισμό. Κάποια σάιτ που έχουν απαγορεύσει εντελώς το γυμνό, έχουν δεχτεί ένθερμα παράπονα από καλλιτέχνες και φιλότεχνους. Το Facebook, για παράδειγμα, έχει κατεβάσει αμέτρητες φωτογραφίες που έχουν δεχτεί αναφορά για γυμνό κατά τη διάρκεια των ετών. Σήμερα, σελίδα της κοινότητας του Facebook περιείχε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τον γυμνό:

"Φιλοδοξούμε να σεβαστούμε το δικαίωμα των ανθρώπων να μοιράζονται φωτογραφίες που έχουν σημασία για εκείνους, είτε πρόκειται για κάποιο γυμνό γλυπτό του Michelangelo είτε για μια οικογενειακή φωτογραφία θηλασμού".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ