Της Ρεπούση γίνεται στο twitter. Δεκάδες σχόλια στο ρυθμό του χορού του Ζαλόγγου - iefimerida.gr

Της Ρεπούση γίνεται στο twitter. Δεκάδες σχόλια στο ρυθμό του χορού του Ζαλόγγου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφανώς και δεν θα έμενε ασχολίαστη η δήλωση της Μαρίας Ρεπούση πως ο χορός του Ζαλόγγου αποτελεί έναν από τους εθνικούς μας μύθους. Τα σχόλια στο twitter κυμαίνονται από ειρωνεία μέχρι θυμό και αίσθηση προδοσίας αλλά υπάρχουν και οι φωνές που τάσσονται υπερ της δήλωσης Ρεπούση.

Τα ... πυρά πέτυχαν και τον Πέτρο Τατσόπουλο ο οποίος χθες έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:«Ματαιοπονεί η Μαρία Ρεπούση; Συχνά, ναι, έχω την αίσθηση ότι ματαιοπονεί. Σαν να προσπαθείς ν' ανοίξεις διάλογο γύρω από τη δαρβινική θεωρία μ' έναν καλόγερο, έναν ιμάμη ή έναν ραβίνο, ενώ την ίδια ώρα αναρίθμητοι ομόδοξοι τους κανίβαλοι περιμένουν να εμφανιστείς μπροστά τους για να σε κατασπαράξουν. Πάντοτε πίστευα ότι δεν υπάρχει πιο επικίνδυνος αχταρμάς από την πρόσμειξη της ιστορικής έρευνας με την εκάστοτε πολιτική η θρησκευτική μισαλλοδοξία. Από την άλλη, αν δεν πάρουν κάποιοι το ρίσκο να επαναλάβουν δημόσια αυτά που από χρόνια συζητούν στα φοιτητικά αμφιθέατρα, θα παραμείνουμε εσαεί αθύρματα του κάθε καλόγερου, του κάθε ιμάμη και του κάθε ραβίνου. Ναι, είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει η Μαρία. Όχι για το έθνος. Για την ίδια. Και μόνο για το θάρρος της αξίζει το σεβασμό μας».

Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά tweets.

  • Σταματήστε αμέσως τα σχόλια. Τέλος τα tweets.Η Ρεπούση δεν υπάρχει!Ειναι... μύθος! (tweet του Νίκου Χατζηνικολάου)
  • Οι γελοιότητες Ρεπούση τροφοδοτούν τις γελοιότητες του Χρυσαυγήτικου λόγου και αντιστρόφως....καλημέρα κα Καθηγήτρια...
  • Ε όχι κύριε Τατσόπουλε να επικαλείσαι τον Δαρβίνο για να υπερασπίσεις την Ρεπούση. Έλεος πια με την ημιμάθεια σας.
  • Νέος κύκλος Ρεπουσιάδας..Βγήκε κόντρα στην εθνική Ιστορία για το χορό του Ζαλόγγου.Να ετοιμάζεται η..Ιερά Εξέταση και η..πυρά! Καλημέρα σας.
  • Λολ, μια Ρεπούση αρκεί, για να μας κάνει να συσπειρωθούμε κάτω από την ψωροπερηφάνεια της εθνικής καταγωγής.
  • Η Ρεπούση είναι ο λαγός του συστήματος που τροφοδοτεί την εκλογική δεξαμενή της ΧΑ.
  • Η Ρεπούση θα μας πει σε λίγο ότι το '74 δεν ήτανε πραγματικά εισβολή στην Κύπρο απ'τους Τούρκους. -Κατασκήνωση είχανε πάει, μωρέ!
  • Πάντως ακόμα κι αν δεν έγινε τελικά τότε ο χορός του Ζαλόγκου, όπως λέει η Ρεπούση, μια χαρά τα μάθαμε τα βήματα και τον χορεύουμε σήμερα.
  • Ρισπέκτ στη Ρεπούση που δεν κολώνει να πει την άποψή της ως επιστήμονας παρά τη λύσσα των εθνικιστών.
  • Η Ρεπούση του... συνωστισμού στην παραλία της Σμύρνης,δήλωσε "μη ειδική" για τη γενοκτονία των Ποντίων, για να μην πάρει θέση. Αμετανόητη!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ