Αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στη Γερμανία εκρήγνυνται στο πρόσωπο των χρηστών [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στη Γερμανία εκρήγνυνται στο πρόσωπο των χρηστών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γερμανικές αρχές του Εσε εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούν τους ταξιδεύοντες με το σιδηρόδρομο να είναι προσεκτικοί κατά τη χρησιμοποίηση των μηχανημάτων αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων της Deutsche Bahn, καθώς ενδέχεται να περιέχουν εκρηκτικό αέριο, με το οποίο σπείρα κλεφτών επιχειρεί να τα διαρρήξει.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Εσε, 10 τέτοια μηχανήματα έχουν διαρρηχθεί με αυτή τη μέθοδο: αφού κλείσουν όλα τα πιθανά ανοίγματα του μηχανήματος, οι κλέφτες το γεμίζουν με αέριο, προκαλώντας εν συνεχεία την ανάφλεξή του. Στόχος τα χρήματα, καθώς και τα κενά εισιτήρια, τα οποία κατόπιν πωλούνται.

Σε έξι όμως από αυτές τις περιπτώσεις οι απόπειρες διάρρηξης απέτυχαν αφήνοντας μέσα σε ισάριθμα μηχανήματα αρκετή ποσότητα αερίου ικανή να αποβεί μοιραία για το χρήστη τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ