Ο Εφραίμ κλείστηκε μέσα στο ασανσέρ στην παρουσίαση βιβλίου για το Βατοπαίδι: Θεία Δίκη ή ατύχημα; - iefimerida.gr

Ο Εφραίμ κλείστηκε μέσα στο ασανσέρ στην παρουσίαση βιβλίου για το Βατοπαίδι: Θεία Δίκη ή ατύχημα;

Ο Εφραίμ κλείστηκε μέσα το ασανσέρ στην παρουσίαση βιβλίου για το Βατοπαίδι: Θεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης για να παρακολουθήσει την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Μονής Βατοπαιδίου κατά την οποία παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Πνευματική και κοινωνική προσφορά - 25 χρόνια (1987-2012)».

Το «παρών» έδωσε ο ηγούμενος της Μονής Εφραίμ, αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, με τους δυο τους να πρωταγωνιστούν σε ένα ενδιαφέρον περιστατικό.

Οπως αναφέρει το enikos, ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τον ηγούμενο Εφραίμ και τη συνοδεία τους είχαν λίγο χρόνο για να τα πουν μετά το πέρας της παρουσίασης. Επιβιβάστηκαν όλοι μαζί στο ασανσέρ το οποίο, όμως, σταμάτησε ξαφνικά με αποτέλεσμα να κλειστούν μέσα.

Προς στιγμή επικράτησε αναστάτωση, αλλά το πρόβλημα λύθηκε σύντομα και όλοι πρόλαβαν να βρεθούν εγκαίρως στο γεύμα που παρέθεσε ο Σύλλογος Φίλων της Μονής Βατοπαιδίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ