O Zουγανέλης σχολιάζει τις δηλώσεις του Πλούταρχου: Είναι άξιοι της μοίρας τους όσοι... - iefimerida.gr

O Zουγανέλης σχολιάζει τις δηλώσεις του Πλούταρχου: Είναι άξιοι της μοίρας τους όσοι...

O Zουγανέλης σχολιάζει τις δηλώσεις του Πλούταρχου: Είναι άξιοι της μοίρας τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου, που από πολλούς ερμηνεύτηκαν ως αναφορές υπέρ της Χρυσής Αυγής και προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων σχολίασαν και συνάδελφοι του τραγουδιστή, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και οι Vegas.

Μιλώντας στην κάμερα του Star o Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός με τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά και όποιον άλλο συνάδελφό του εκφράζει παρόμοιες απόψεις. «Οι άνθρωποι που έχουν λόγο χωρίς να έχουν μνήμη, λογικά δεν θα έπρεπε να έχουν λόγο. Όλα αυτά τα παιδιά που αγαπήθηκαν από το λαό, ακριβώς επειδή ένα μεγάλο κομμάτι του λαού βρήκε αναφορά στα πρόσωπά τους λόγω πνευματικής συγγένειας, δεν έχουν καμία ουσιαστική σχέση με το πνεύμα, τη μνήμη, την ιστορία, την αγάπη για την πατρίδα, και είναι άξιοι της μοίρας τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης.

Από την άλλη πλευρά ο νεαρός συνάδελφος του Γιάννη Πλούταρχου Γιώργος Παπαδόπουλος δεν θέλησε να σχολιάσει ευθέως τις δηλώσεις του συναδέλφου του. Περιορίστηκε στο να πει ότι δεν ασχολείται με τα πολιτικά και ότι όποιος το κάνει βρίσκει τον μπελά του.«Πιστεύω ότι από οποιαδήποτε μεριά, δεξιά, αριστερά, κέντρο, κάποιος να μας δώσει κάτι να πιστέψουμε και να πολεμήσουμε γι΄αυτό», πρόσθεσε.

Τέλος οι Vegas θέλησαν να υπερασπιστούν τον Γιάννη Πλούταρχο λέγοντας ότι δεν αναφέρθηκε σε κάποιο συγκεκριμένο κόμμα - κάτι το οποίο διευκρίνισε και ο κ. Πλούταρχος σε μεταγενέστερες από τις αρχικές του δηλώσεις. «Απλά ότι προκειμένου να βρεθεί λύση, είναι ικανός να ψηφίσει τα πάντα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίζει ό,τι θέλει. Από εκεί και πέρα αυτό που είπε είναι άποψή του και τη σεβόμαστε», πρόσθεσαν τα μέλη του συγκροτήματος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, πάντως, μετά τις αρχικές του δηλώσεις, επανήλθε τονίζοντας ότι παρεξηγήθηκαν τα όσα είπε, δηλώνοντας βαθιά δημοκράτης...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ