Μισοτιμής λόγω κρίσης η συναυλία των Bon Jovi στην Ισπανία - iefimerida.gr

Μισοτιμής λόγω κρίσης η συναυλία των Bon Jovi στην Ισπανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υψηλού επιπέδου και χαμηλού κόστους θέαμα θα προσφέρουν οι Bon Jovi στην Ισπανία. Το ροκ συγκρότημα αποφάσισε να ρίξει τις τιμές στα εισιτήρια της προγραμματισμένης για τις 27 Ιουνίου συναυλία του λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα.

Αρχικά οι Bon Jovi δεν σκόπευαν να εντάξουν την Ισπανία στην τουρνέ που κάνουν, επειδή φοβούνταν πως η οικονομική ένδεια του κόσμου θα οδηγούσε σε χαμηλή προσέλευση.

Ο αρχηγός της μπάντας, όμως, ο Jon Bon Jovi αποφάσισε να αλλάξει απόφαση και αντί να προσπεράσει τους Ισπανούς, να τους δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναυλία με μικρό κόστος. «Δεν θα μπορούσα να αφήσω απογοητευμένους τους οπαδούς μας, σε μία χώρα που τόσο αγαπάω».

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 18 ευρώ μέχρι 39 ευρώ, είναι κάτω από το μισό της κανονικής τους αξίας και η συναυλία είναι sold out. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα το συγκρότημα δεν θα βγάλει χρήματα από τη συναυλία, αλλά τα έσοδα από τα εισιτήρια θα καλύψουν το κόστος για τον τεχνικό εξοπλισμό της παράστασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ