Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την εκπυρσοκρότηση όπλου στο Ελευθέριος Βενιζέλος - iefimerida.gr

Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την εκπυρσοκρότηση όπλου στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την εκπυρσοκρότηση του όπλου στο Ελευθέριος Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνα διεξάγει η Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγο.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ετοιμαζόταν να πετάξει για Θεσσαλονίκη, όταν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης του όπλου -το οποίο κατέχει νόμιμα- αυτό εκπυρσοκρότησε χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μπορεί ο κ. Γρέγος να κατέχει νόμιμη άδεια για το όπλο, αλλά θα αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διαβιβαστεί ο φάκελος της υπόθεσης στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, ο συγκεκριμένος έλεγχος γίνεται μόνο από τον κάτοχο του όπλου και όχι από το προσωπικό του αεροδρομίου, «διαψεύδοντας» με αυτό τον τρόπο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που υποστήριξε πως το όπλο εκπυρσοκρότησε στα χέρια της υπαλλήλου την ώρα που εκείνη το αποθήκευε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ