Αυτή είναι είδηση: Ο 79χρονος Λάρι Κινγκ παίρνει εκπομπή στο Russia Today - iefimerida.gr

Αυτή είναι είδηση: Ο 79χρονος Λάρι Κινγκ παίρνει εκπομπή στο Russia Today

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today θα γράψει, όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο κεφάλαιο της πολυετούς καριέρας του ο 79χρονος θρύλος της δημοσιογραφίας Λάρι Κινγκ.

Έχοντας αποχωρήσει από το CNN τον Δεκέμβριο του 2010 έπειτα από 25 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, ο Κινγκ έκτοτε «ανέκρινε» διασημότητες στην εκπομπή του «Larry King Now» που έβγαινε στον αέρα από το Διαδίκτυο. Η εκπομπή αυτή θα συνεχίσει να μεταδίδεται μέσω του Russia Today ενώ ο Κινγκ θα παρουσιάζει και ένα νέο πολιτικό τοκ σόου με τίτλο «Politics With Larry King».

Και οι δύο εκπομπές θα εκπέμπτουν από Ουάσινγκτον και Λος Άντζελες και το Russia Today θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματά τους.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης της τηλεοπτικής μετάδοσης των δύο εκπομπών.

Σε ανακοίνωσή του, το ιερό τέρας των τοκ σόου δεσμεύτηκε ότι η νέα του συνεργασία θα παρέχει «μια πλατφόρμα για ένα πραγματικά εναλλακτικό όραμα για το μέλον της χώρας μας», σύμφωνα με το Εθνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CNN Θρύλος Λάρι Κινγκ μετακομίζει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ