Δώδεκα μήνες φυλάκιση στη μητέρα που εγκατέλειψε τα παιδιά της στην Αστυνομία - iefimerida.gr

Δώδεκα μήνες φυλάκιση στη μητέρα που εγκατέλειψε τα παιδιά της στην Αστυνομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με διετή αναστολή, επέβαλε το δικαστήριο στη μητέρα από την Καλαμάτα που εγκατέλειψε τη Δευτέρα τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της στην πύλη της Αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας. Παράλληλα, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δεν της επέτρεψε να πάρει τα τρία μικρότερα παιδιά, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να τα εκθέσει ξανά σε κίνδυνο.

Η ανύπαντρη μητέρα άφησε τους τέσσερις γιους της, από 9 έως 13 ετών, λέγοντας στους αστυνομικούς «τα αφήνω και φεύγω» και «εξαφανίστηκε» με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αυτό ανέφερε κατάθεση αστυνομικού που ήταν μέρος της δικογραφίας σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθερίας». Η κατηγορούμενη είπε πως η κίνησή της έγινε «σε μία στιγμή τρέλας», καθώς ήθελε να εκφοβίσει τα δύο μικρότερα παιδιά της προκειμένου να μην ξανακλέψουν. «Είχα πρόθεση να τα συνετίσω», είπε κλαίγοντας και πρόσθεσε ότι αποφάσισε να τα εγκαταλείψει στην Αστυνομία καθώς πίστευε ότι εκεί θα ήταν ασφαλή, ενώ υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει την Άμεση δράση για αυτήν της την πρόθεση.

Ο μεγαλύτερος γιος της επέστρεψε το ίδιο απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας, αλλά η κατηγορούμενη αρνήθηκε εκείνη την ημέρα να συμβεί το ίδιο και με τα μικρότερα παιδιά προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον του πατέρα τους! Το δικαστήριο πάντως της απαγόρευσε να τα πάρει από το Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου φιλοξενούνται, κρίνοντας ότι μπορεί να τα θέσει ξανά σε κίνδυνο. Έτσι, με την υπόθεση θα ασχοληθεί κοινωνικός λειτουργός και έπειτα θα ληφθεί απόφαση για την τύχη των τριών αγοριών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ