Σπαρακτική έκκληση της γιαγιάς της 13χρονης: «Χριστίνα σε παρακαλώ γύρνα πίσω, δεν θα σε πειράξει κανείς» [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπαρακτική έκκληση της γιαγιάς της 13χρονης: «Χριστίνα σε παρακαλώ γύρνα πίσω, δεν θα σε πειράξει κανείς» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπαρακτική έκκληση απηύθυνε η γιαγιά της στη 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, η οποία εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι της στα Σπάτα, καθώς έφυγε με έναν 23χρονο Αλβανό με τον οποίο συνομιλούσε μέσω facebook και την έπεισε να την ακολουθήσει.

Η γιαγιά της νεαρής Χριστίνας, εμφανίζεται σε βίντεο που δημοσίευσε το site Νοτιοανατολικά, στο οποίο την παρακαλά να επιστρέψει στο σπίτι της, ενώ ταυτόχρονα κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Κανείς δεν γνωρίζει, μέχρι αυτή την ώρα, πού βρίσκεται η 13χρονη Χριστίνα που εξαφανίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι όπου έμενε με τη γιαγιά της, στα Σπάτα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι και ο «απαγωγέας» του βρίσκονται στην περιοχή της Καβάλας, με τον αστυνομικό κλοιό να έχει σφίξει πολύ γύρω από συγκεκριμένο σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ