Το ευρωπαϊκό Φεστιβάλ τζαζ έρχεται για 13η συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη - iefimerida.gr

Το ευρωπαϊκό Φεστιβάλ τζαζ έρχεται για 13η συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Jazz της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, μετά από δώδεκα επιτυχημένες χρονιές ανοίγει πλέον τις πύλες του σε όλο τον κόσμο και εξελίσσεται στο διεθνές "Athens Technopolis Jazz Festival" φιλοξενώντας συγκροτήματα από την Πορτογαλία, το Ισραήλ,τη Δανία, την Ουγγαρία, την Ισπανία, την Πολωνία, την Αργεντινή, την Αυστρία ,την Ολλανδία και φυσικά, την Ελλάδα!

Από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου μουσικά σχήματα από 9 χώρες ( Πορτογαλία, Δανία, Ισπανία, Πολωνία, Ελλάδα, Αργεντινή, Ισραήλ, Αυστρία, Ολλανδία – κατά σειρά εμφάνισης -) δίνουν το παρών στην Τεχνόπολη.

Το «Athens Technopolis Jazz Festival θα φιλοξενήσει τα πλέον αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στο είδος, με διεθνή καριέρα και καταξίωση, ερμηνεύοντας ένα μεγάλο φάσμα ακουσμάτων.

Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων γίνεται το κέντρο του κόσμου για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά και σας προσκαλεί όλους στο athens technopolis jazz festival.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης των συναυλιών στις 20:00μμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ