Νορβηγός ανακάλυψε στο σπίτι του κρυφό δωμάτιο από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Νορβηγός ανακάλυψε στο σπίτι του κρυφό δωμάτιο από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ιδιαίτερη ανακάλυψή του μοιράστηκε ο χρήστης mYNDIG από τη Νορβηγία στο Reddit, που ανακάλυψε ένα μυστικό πέρασμα στη σοφίτα του σπιτιού του. Μέσα στο χώρο ο ιδιοκτήτης βρήκε μια λάμπα συναγερμού, ένα χάρτη της Δυτικής Ευρώπης, ένα παπουτσάκι κούκλας και ένα σημείωμα στα νορβηγικά που έγραφε: "Εάν έχετε αδύναμο στομάχι, δεν έχετε πρόσβαση εδώ".

Σύμφωνα με τον χρήστη norwigga, ο χώρος πρέπει να χρησιμοποιούνταν ως αίθουσα ραδιοφώνου κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. "Οι Νορβηγοί πρέπει να άκουγαν στο ραδιόφωνο English BBC και στη συνέχεια να τύπωναν υπόγειες εφημερίδες για τη διάδοση των ειδήσεων σχετικά με το πως πραγματικά πήγαινε ο πόλεμος ( καθώς οι Γερμανοί προπαγάνδιζαν)".

Ο χρήστης Vxx είπε ότι το πιθανότερο είναι το δωμάτιο να χρησιμοποιούνταν για να κρύφτούν όσοι κινδύνευαν από τους Ναζί. "Τα δωμάτια αυτού του μεγέθους χρησιμοποιούνταν συχνά για να κρύψουν πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό, τι θα περίμενε κανείς. Πιθανότατα εκεί κρυβόταν μια ολόκληρη οικογένεια".

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει ένα πολύ σοβαρό παρελθόν, ο χρήστης mYNDIG παραμένει πολύ ενθουσιασμένος, που ανακάλυψε αυτό το μυστικό κρησφύγετο στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ