Σεκιούριτι στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να σταματήσουν οι λεηλασίες - iefimerida.gr

Σεκιούριτι στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να σταματήσουν οι λεηλασίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα μακάβριο μέτρο προχώρησε ο δήμαρχος Ζωγράφου, ο οποίος προσέλαβε εταιρεία σεκιούριτι για να φρουρεί τα μνήματα στο νεκροταφείο της περιοχής, λόγω των συνεχών κλοπών, ενώ μάλιστα έχουν ήδη γίνει και οι πρώτες συλλήψεις.

Ο δήμαρχος της περιοχής Κώστας Καλλίρης αποφάσισε την συνεργασία με εταιρεία ιδιωτικών αστυνομικών προκειμένου να φρουρούν το νεκροταφείο τις βραδινές ώρες, μετά και τις συνεχείς κλοπές από αγνώστους, οι οποίοι αφαιρούσαν από τα μνήματα και την εκκλησία καντήλια, θυμιατήρια, καλώδια φωτισμού και άλλα είδη που θεωρείται ότι μεταπωλούνται. Συχνά στόχος των δραστών γίνονταν και τα λουλούδια που εναπόθεταν οι επισκέπτες στα μνήματα, αναφέρει το Βήμα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των δημοτικών αρχών, τουλάχιστον 1.000 τέτοιου είδους αντικείμενα είχαν γίνει στόχος κλεφτών στο νεκροταφείο Ζωγράφου τους τελευταίους μήνες, ενώ είχαν κλέψει και το παγκάρι του ναού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ