Θύμα τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης: Ο Καραμπέρης ήταν μια «κρεατομηχανή» - iefimerida.gr

Θύμα τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης: Ο Καραμπέρης ήταν μια «κρεατομηχανή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις απειλές που δεχόταν εδώ και χρόνια από τον κατηγορούμενο για εκβιασμούς και τοκογλυφία Μάρκο Καραμπέρη οι οποίες τον οδήγησαν σε απόπειρα αυτοκτονίας μίλησε την Τετάρτη στο δικαστήριο ο επιχειρηματίας Γεράσιμος Ρέκλος, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Καραμπέρης ήταν γνωστός στα διάφορα κυκλώματα ως «κρεατομηχανή».

Ο 65χρονος κ. Ρέκλος ο οποίος είναι πρώην ιδιοκτήτης κάβας, κατέθεσε στο δικαστήριο πως το 2003 ήρθε σε επαφή με τον Καραμπέρη με αφορμή επιταγές και ένα δάνειο ύψους 5.000 ευρώ που πήρε με τοκογλυφικούς όρους και περιέγραψε τους εκβιασμούς και τις απειλές που είχε δεχθεί, αναφέρουν τα Νέα.

Μάλιστα, ο 65χρονος επιχειρηματίας ο οποίος παρίσταται και ως πολιτικός ενάγων στη δίκη των μελών του κυκλώματος τοκογλυφίας, υποστήριξε ότι από τις απειλές του Καραμπέρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ όταν ρώτησε σε διάφορα τοκογλυφικά κυκλώματα για το «τι εστί Καραμπέρης», του απάντησαν ότι πρόκειται για «κρεατομηχανή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ