Μετά το twitter και το facebook βάζει τέλος στους ψεύτικους λογαριασμούς - iefimerida.gr

Μετά το twitter και το facebook βάζει τέλος στους ψεύτικους λογαριασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμόγελα σε διάσημους αλλά και σε δημοφιλείς (επίσημες) σελίδες εταιρειών αναμένεται να προσφέρουν οι "επιβεβαιωμένοι" λογαριασμοί του Facebook αφού πολλοί κατά καιρούς αντιμετωπίζουν προβλήματα από ψεύτικους λογαριασμούς που εκμεταλλεύονται τη δημοτικότητα τους.

Μετά το twitter και το facebook βάζει τέλος στους ψεύτικους λογαριασμούς | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρει ο ιδρυτής του Facebook, Marc Zuckerberg: Σήμερα ξεκινά η επαλήθευση των σελίδων έτσι ώστε να μπορούν οι χρήστες του Facebook να βρίσκουν τους αυθεντικούς λογαριασμούς των διασημοτήτων και των επιχειρήσεων. Οι επιβεβαιωμένες σελίδες έχουν ένα μικρό, μπλε σημάδι ελέγχου δίπλα στο όνομα του χρήστη στο timeline, στα αποτελέσματα αναζήτησης, και οπουδήποτε αλλού στο Facebook.

Στις επιβεβαιωμένες σελίδες εντάσσεται μια μικρή ομάδα επιφανών προσωπικοτήτων (διάσημοι, δημοσιογράφοι, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, δημοφιλείς μάρκες και επιχειρήσεις) με μεγάλα ακροατήρια. Αυτή η ενημέρωση θα είναι σε λίγο διαθέσιμη και στα υπόλοιπα προφίλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ