Oσκαρ γκαντεμιάς: Πνίγηκε ενώ σκόρπιζε στη θάλασσα τις στάχτες της συζύγου του - iefimerida.gr

Oσκαρ γκαντεμιάς: Πνίγηκε ενώ σκόρπιζε στη θάλασσα τις στάχτες της συζύγου του

Oσκαρ γκαντεμιάς: Πνίγηκε ενώ σκόρπιζε στη θάλασσα τις στάχτες της συζύγου του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό που συνέβη στον Εκτορ Ούγο Μοντενέγκρο στην Αργεντινή ξεπερνά κάθε φαντασία. Είναι από τις περιπτώσεις που τα παιχνίδια της μοίρας προκαλούν εντύπωση και προκαλούν τη θλίψη και το θρήνο σε αυτούς που μένουν πίσω: Ο 55χρονος πνίγηκε ενώ σκορπούσε στη θάλασσα την τέφρα της συζύγου του.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Μαρ δελ Πλάτα (που βρίσκεται στην Αργεντινή) έχει ως εξής: Ο 55χρονος, συνοδευόμενος από τον 11χρονο γιο του σκαρφάλωσε στα βράχια προκειμένου να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της συζύγου του που δεν ήταν άλλη από το να σκορπιστεί η τέφρα της στη θάλασσα. Τότε ένα μεγάλο κύμα παρέσυρε τον Εκτορ Ούγο Μοντενέγκρο, αλλά και το γιο του στο νερό.

Ο 55χρονος, παρότι πάλεψε με τα κύματα δεν τα κατάφερε και οι διασώστες τον ανέσυραν νεκρό. Ο γιος του, ευτυχώς, ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ