Νίκη 2-1 για τον Αστέρα που έχει ελπίδες για την πρωτιά στα play off - iefimerida.gr

Νίκη 2-1 για τον Αστέρα που έχει ελπίδες για την πρωτιά στα play off

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο επιτρέπει στον Αστέρα Τρίπολης να έχει ελπίδες ακόμα και για την πρωτιά στα play off. Η ομάδα της Αρκαδίας έκανε το... καθήκον της, επικράτησε 2-1 στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική για να κάνει το θαύμα.

Τι θέλει ο Αστέρας; Να κερδίσει τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι και να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα που είναι η μοναδική ομάδα η οποία δεν έχει ελπίδα για το Champions League. Ρεαλιστικά, πάντως, οι Αρκάδες επιδιώκουν όχι το Champions League, αλλά το όσο το δυνατόν ψηλότερο πλασάρισμα που σημαίνει καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων που έπαιζαν με αρκετές απουσίες και σκόραρε δύο φορές στο πρώτο 20λεπτο με τον Κάφα στο 6' και τον Τσαμπούρη στο 17'. Στο 22' πάντως, ο ΠΑΣ με πέναλτι του Κοροβέση, ο οποίος ανατράπηκε από τον Κουρμπέλη. Στην επανάληψη οι Γιαννιώτες με τις αλλαγές του Γιάννη Χριστόπουλου προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς, έλεγξαν το ρυθμό ως το 70', αλλά μετά ο Αστέρας ισορρόπησε και κράτησε τη νίκη.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Κάφα, Ουσέρο, Ουρτάδο(46' Ναβάρο - 57' Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Μπακασέτας(79' Καστέλς), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Ρουμπουλάκου(64' Τσουκαλάς), Κεϊτά, Βίλα, Γεωργίου(74' Ντάσιος), Κοροβέσης, Νικλητσιώτης(53' Ίλιτς).

Κίτρινες κάρτες: Kοροβέσης, Κουρμπέλη, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Καστέλς

Κόκκινες κάρτες: -

Σκόρερ: 6' Κάφα, 17' Τσαμπούρης - 22' Κοροβέσης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ