Το πήραν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης στο πόλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πήραν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης στο πόλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχασε το πλεονέκτημα, αλλά όχι και τον τίτλο! Η Βουλιαγμένη έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό και σήκωσε την κούπα μέσα στον Πειραιά, σε ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια δεν ήταν αρκετή... Ούτε καν ο επιπλέον χρόνος των δύο 3λεπτων παρατάσεων. Οι δύο ομάδες έδωσαν στο «Παπαστράτειο» τον καλύτερο αγώνα τους τη φετινή περίοδο, ίσως και των τελευταίων ετών, σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα! Κανονική διάρκεια (10-10), παράταση (12-12) και πέναλτι (4-5 και 16-15 στο σύνολο), με τις Τετζαλίδου, Μανωλιουδάκη και Αβραμίδου να βρίσκουν το δοκάρι, δίνοντας τον τίτλο στη Βουλιαγμένη.

Ηλεκτρισμένος ο τελικός λόγω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΝΟΒ για τον τραυματισμό της Ρουμπέση ενοχοποιώντας την Γιακάεβα, αυτό όμως ήταν το ελάχιστο... Αποφασισμένες οι παίκτριες και από τις δύο ομάδες, με τις μεν του Ολυμπιακού να κυνηγούν τη νίκη ώστε να μειώσουν και τις δε της Βουλιαγμένης να θέλουν τα «τελειώσουν» τη σειρά, πανηγυρίζοντας έναν ακόμη τίτλο...

Δυναμικό... μπάσιμο του Ολυμπιακού στην πισίνα, με τις Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου να οδηγούν τις ερυθρόλευκες παίρνοντας το προβάδισμα με 4-1 και 6-4. Αυτό όμως δεν ήταν εμπόδια για τα κορίτσια του Κώστα Δήμου, που γνωρίζουν περισσότερο από κάθε άλλη από δύσκολα ματς και μάλιστα όταν κρίνεται ένα πρωτάθλημα.

Ο ΝΟΒ μπήκε γρήγορα στο παιχνίδι πέρασε μπροστά στις αρχές του 3ου οκταλέπτου με 8-7 με τέρμα της Ασημάκη και από εκεί κι έπειτα οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε μια μοναδική μάχη. Ένταση μέσα στο νερό, ένταση και στους πάγκους και καμία από τις δύο φιναλίστ δεν μπορούσε να πάρει ασφαλή διαφορά. Συνεχείς οι εναλλαγές του σκορ, με την Ρουμπέση να παίρνει πάνω της την ομάδα στα τελευταία λεπτά, δίνοντάς της εκ νέου το προβάδισμα με 10-9 λίγα λεπτά πριν από το φινάλε. Η Αβραμίδου αστόχησε στα τελευταία δευτερόλεπτα σε πέναλτι που κέρδισε η Γιακάεβα, όμως δεν έγινε από κορυφαία μοιραία, καθώς στα 18'' πριν από το τελευταίο σφύριγμα της λήξης έστειλε το ματς στην παράταση.

Έξτρα χρόνος και τίποτα δεν άλλαξε επί της ουσίας, παρά μόνο το σκορ, για να πάνε τελικά οι ομάδες στην... άσπρη βούλα. Άτυχος ο Ολυμπιακός, με τη Διαμαντοπούλου να αποκρούει το σουτ της Ρουμπέση αλλά μην μπορεί να... ρεφάρει τα τρία διαδοχικά δοκάρια από τις συμπαίκτριές της. Η Γερόλυμου ήταν τελευταία και καλύτερη, δίνοντας τη νίκη και τον τίτλο στην ομάδα της!

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-4, 2-2, 2-3
Παράταση: 1-1, 1-1.
Πέναλτι: 3-4.
Ολυμπιακός (Χ.Παυλίδης): Μ.Πλευρίτου 4, Αβραμίδου 5, Ελ.Πλευρίτου 5, Μαυρέλου 1.
Βουλιαγμένη (Κ.Δήμου): Λιόση 2, Ασημάκη 4, Χυδηριώτη 1, Γερόλυμου 3, Τσουκαλά 2, Ρουμπέση 3, Ξενάκη 1.

Πηγή: gazzetta.gr

Το πήραν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης στο πόλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το πήραν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης στο πόλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το πήραν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης στο πόλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το πήραν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης στο πόλο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το πήραν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης στο πόλο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ