Παπαχρήστου για χαστούκι Κασιδιάρη σε Κανέλλη: Αν προκαλείς να είσαι έτοιμος για απάντηση - iefimerida.gr

Παπαχρήστου για χαστούκι Κασιδιάρη σε Κανέλλη: Αν προκαλείς να είσαι έτοιμος για απάντηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ρατσιστικό tweet που οδήγησε στον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αλλά και για το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, σχολιάζοντας μάλιστα και το χαστούκι του στη Λιάνα Κανέλλη, μίλησε η τριπλουνίστρια Βούλα Παπαχρήστου.

Η Βούλα Παπαχρήστου μιλώντας στην κάμερα του Star εμφανίστηκε αμετανόητη για το ρατσιστικό tweet που είχε κάνει το καλοκαίρι, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το έκανε για πλάκα και ότι δεν το μετανιώνει, καθώς τιμωρήθηκε γι' αυτό.

«Δεν είπα καν τη ρατσιστική λέξη «μαύρος». Ηταν ένα tweet που το είχαν και άλλοι», πρόσθεσε η τριπλουνίστρια.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης μίλησε και για το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη μαζί με τον οποίο τους είχε απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός το περασμένο καλοκαίρι.

«Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες, αλλά γράφτηκαν και πράγματα, τα οποία δεν ίσχυαν» ανέφερε. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί αλλά σχολίασε και τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη. «Εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη στη Βουλή» ανέφερε η τριπλουνίστρια.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση σχετικά με το περίφημο χαστούκι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Λιάνα Κανέλλη. «Θυμάμαι, νομίζω ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος εκείνος». Ερωτώμενη για το ποια θα ήταν η αντίδρασή της σε περίπτωση που τη χαστούκιζε ένας άνδρας απάντησε:« Αν εγώ ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα και τον έβριζα δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε, αλλά νομίζω πως άμα προκαλείς πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση».

Βίντεο από enikos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ