Ανατριχίλα και οργή: Συγγενείς των θυμάτων του «Δράκου» περιγράφουν τον εφιάλτη που έζησαν - iefimerida.gr

Ανατριχίλα και οργή: Συγγενείς των θυμάτων του «Δράκου» περιγράφουν τον εφιάλτη που έζησαν

Ανατριχίλα και οργή: Συγγενείς των θυμάτων του «Δράκου» περιγράφουν τον εφιάλτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχίλα αλλά και οργή για το 40χρονο «Δράκο» των Πετραλώνων, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της Αττικής προκαλούν οι εξομολογήσεις συγγενών των θυμάτων του, που παρά τις τραγικές περιπέτειες που βίωσαν εξαιτίας του έχουν το θάρρος να περιγράψουν τον εφιάλτη που βίωσαν στα χέρια του τέρατος τα παιδιά τους.

Η κυρία Κατερίνα της οποίας η 11χρονη κόρη έζησε εφιαλτικές στιγμές, μίλησε στην κάμερα εκπομπής του Star και περιέγραψε το περιστατικό: «Ηρθε πάνω και έκλαιγε με λυγμούς. Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα για να πει τι της είχε συμβεί. Οταν μου εξομολογήθηκε τι είχε συμβεί καλέσαμε αμέσως την αστυνομία η οποία ήρθε σε ένα λεπτό». Μάλιστα η 11χρονη ήταν το τελευταίο θύμα του τέρατος των Πετραλώνων και η κατάθεσή του βοήθησε τις αστυνομικές αρχές στη σύλληψη του 40χρονου.

Οπως ανέφερε η κυρία Κατερίνα ο 40χρονος ήταν ντυμένος αστυνομικός και πλησίασε την κόρη της στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένουν. Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι και η ίδια βρισκόταν στο διαμέρισμά τους χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό.

«Αυτό που περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη είναι να σαπίσει στη φυλακή. Είναι άρρωστος», πρόσθεσε η μητέρα της 11χρονης.

Στην κάμερα της εκπομπής του Star μίλησε και η Ελένη, η αδελφή ενός άλλου 11χρονου θύματος του «Δράκου». Το περιστατικό συνέβη όταν η μικρή σχόλασε από το σχολείο της. Αμέσως μετά έτρεξε στον δάσκαλό της στον οποίο περιέγραψε τι είχε συμβεί και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το σοκ που υπέστη η 11χρονη ήταν τέτοιο που χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί δύο εβδομάδες σε κλινική. «Δεν ήθελε να βλέπει ξένους ανθρώπους. Hθελε να βρίσκεται μόνο με τους δικούς της γιατί φοβόταν. Ψυχολογικά είναι καλύτερα η αδελφή μου. Απλά κάποιες φορές φοβάται να μπει στην πολυκατοικία καθώς εκεί συνέβη το μοιραίο» είπε η αδελφή του θύματος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ