Ακραίες προκλήσεις από Μιχαλολιάκο: Είμαστε ο εθνικισμός που παίρνει σάρκα και οστά - iefimerida.gr

Ακραίες προκλήσεις από Μιχαλολιάκο: Είμαστε ο εθνικισμός που παίρνει σάρκα και οστά

Ακραίες προκλήσεις από Μιχαλολιάκο: Είμαστε ο εθνικισμός που παίρνει σάρκα και ο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκδήλωση μνήμης για την επέτειο από την Αλωση της Πόλης πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας η Χρυσή Αυγή.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην ομιλία του αναφέρθηκε περισσότερο στο μεγάλο ζήτημα των ημερών που είναι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, λέγοντας πως «εδώ και μέρες συζητούν όλοι σε όλα τα κανάλια για το λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο που όπως παραδέχτηκαν αφορά τη Χρυσή Αυγή. Σε καμία συζήτηση όμως δεν κλήθηκε ούτε ένας εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής».

«Αυτοί που μιλούν για συνταγματικό τόξο, σχεδιάζουν έναν αντισυνταγματικό νόμο για να περιορίσουν τη Χρυσή Αυγή» σημείωσε και τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία άλλαξε γνώμη για τον αντιρατσιστικό νόμο, επειδή ήρθε στα χέρια της δημοσκόπηση που δείχνει πως το 70% των ψηφοφόρων της δεν θα την ψηφίσουν, αν περάσει το εν λόγω νομοσχέδιο. «Η αλλαγή στάσης έγινε από μικροπολιτικό συμφέρον» συμπλήρωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο. Θα είμαστε εδώ για πολλά χρόνια για τις ιδέες μας και το δίκαιο των Ελλήνων. Είναι ο εθνικισμός που παίρνει σάρκα και οστά» υπογράμμισε ο γ.γ. του κόμματος και συμπλήρωσε πως σε περίπτωση που κατατεθεί η πρόταση νόμου από ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ