Ατρόμητος για Champions League – Νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα - iefimerida.gr

Ατρόμητος για Champions League – Νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ ήταν το απόλυτο φαβορί κι ο Ατρόμητος το απόλυτο αουτσάιντερ. Και στο χθεσινό ματς της Τούμπας και γενικότερα. Ο ένας ξεκίνησε τα play off με τέσσερις βαθμούς κι ο άλλος από το μηδέν. Τι σημασία έχει, όμως; Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε 2-1 μέσα στη Θεσσαλονίκη – με γκολ στο 93' – και πλέον είναι 90' μακριά από το όνειρο εξόδου στα προκριματικά του Champions League.

Με τη νίκη του αυτή ο Ατρόμητος έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον χθεσινό του αντίπαλο, τον πέρασε στην ισοβαθμία κι αν την τελευταία αγωνιστική νικήσει στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης θα τερματίσει πρώτος αποκτώντας το δικαίωμα να ονειρεύεται... σεντόνι. Το αποτέλεσμα αυτό αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στον ΠΑΟΚ που μέχρι ενός σημείου θεωρούσε δεδομένο ότι τη νέα σεζόν θα διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Champions League. Ο Δικέφαλος, όμως, πληρώνει την αδυναμία του να κερδίζει στην Τούμπα, όπου εκτός από τον Ατρόμητο ηττήθηκε κι από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αγωνιστικά, η νίκη του Ατρομήτου δεν ήταν έκπληξη. Οι φιλοξενούμενοι συνολικά ήταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ που μπορεί να μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να προηγήθηκε με τον Σαλπιγγίδη στο 33', αλλά συνολικά δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του και δικαίως γνώρισε την ήττα.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ισοφάρισε το ματς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με γκολ του Ναπολεόνι και στη συνέχεια παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Στο 76' ο Ατρόμητος... προειδοποίησε για ό,τι επρόκειτο να ακολουθήσει με δοκάρι του Σουμπίνιο. Στο 80' ήρθε η δεύτερη προειδοποίηση με νέο δοκάρι, του Μπρίτο αυτή τη φορά. Ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε μυαλό ούτε στο 89' όταν ο Γλύκος απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Ουντότζι και το πλήρωσε στο χειρότερο σημείο. Εκεί όπου δεν υπάρχει δρόμος γυρισμού. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Δράστης και πάλι ο Ναπολεόνι με ωραίο πλασέ έπειτα από εξίσου ωραία πάσα του Πίτου Γκαρσία.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κουμάλο, Κατσουράνης, Σταφυλίδης (79' Λόρενς), Φωτάκης (68' Αθανασιάδης), Ρομπέρ, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Βούκιτς (55' Γεωργιάδης)

Ατρόμητος (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (70' Μπάλας), Δημούτσος, Καραγκούνης (58' Μπρίτο), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (82' Γκαρσία), Ουντότζι

Κίτρινες κάρτες: Σταφυλίδης, Ρομπέρ, Ιγκλέσιας, Μπάλλας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ