Απειλητικό τηλεφώνημα καθυστέρησε τον πρώτο γάμο ομοφυλοφίλων στη Γαλλία - iefimerida.gr

Απειλητικό τηλεφώνημα καθυστέρησε τον πρώτο γάμο ομοφυλοφίλων στη Γαλλία

Απειλητικό τηλεφώνημα καθυστέρησε τον πρώτο γάμο ομοφυλοφίλων στη Γαλλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σταματούν να συναντούν εμπόδια οι Μπρουνό Μπουαλό και Βενσάν Οτέν που έγιναν το πρώτο ζευγάρι ομοφυλοφίλων που παντρεύεται στη Γαλλία, καθώς ο γάμος τους καθυστέρησε κατά μια ώρα έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα στο δημαρχείο του Μονπελιέ.

Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), ωστόσο, το τηλεφώνημα για βόμβα στο δημαρχείο σκόρπισε αναστάτωση με τη γαλλική αστυνομία να διατάζει την εκκένωση του χώρου.

Μετά από έρευνα που έγινε στο χώρο ο κόσμος μπήκε και πάλι στην αίθουσα για να τελεστεί οριστικά ο γάμος. Το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος δεν έγινε γνωστό, αλλά πιθανόν να επρόκειτο για απειλή έκρηξης βόμβας.

Η ένωση του 30χρονου Μπουαλό και του 40χρονου Οτέν μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ενώ την τελετή παρακολούθησαν τουλάχιστον 230 δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο υπό το... άγρυπνο βλέμμα 50 αστυνομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ