Βετεράνος πολέμου και νυν βοσκός σκότωσε αρκούδα με ξυλουργικό τσεκούρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Βετεράνος πολέμου και νυν βοσκός σκότωσε αρκούδα με ξυλουργικό τσεκούρι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 48χρονος Μπλάζο Γκρκόβιτς είδε τον εαυτό του να γίνεται μέσα σε μία μέρα πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ, όταν έγινε γνωστό ότι κατάφερε να αναμετρηθεί επιτυχώς και σχεδόν να αποκεφαλίσει αρκούδα που απείλησε τη ζωή του σε δάσος του όρους Βόλουγιακ της Ερζεγοβίνης.

Ο θαρραλέος βοσκός δήλωσε ότι βοσκούσε τα πρόβατά του, όταν μία ενήλικη αρκούδα ξεπήδησε πίσω από πυκνό θάμνο, γραπώνοντάς με το στόμα της το πόδι του. Τότε, ο βοσκός ενστικτωδώς άρπαξε το μικρό ξυλουργικό τσεκούρι που είχε δίπλα του και άρχισε να χτυπάει δυνατά το σβέρκο της αρκούδας, τη στιγμή που με το άλλο του χέρι προσπαθούσε να της κρατήσει κλειστό το στόμα για να την πνίξει.

Τελικά, από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, κατάφερε σχεδόν να την αποκεφαλίσει, φέροντας όμως ο ίδιος τραύματα σε όλο του το σώμα και το πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ