Αδωνις: Γιατί μου έκανε μήνυση ο Τρίμης; Τον αναβάθμισα, από εκπρόσωπο των κουκουλοφόρων τον έκανα αρχηγό τους - iefimerida.gr

Αδωνις: Γιατί μου έκανε μήνυση ο Τρίμης; Τον αναβάθμισα, από εκπρόσωπο των κουκουλοφόρων τον έκανα αρχηγό τους

Αδωνις: Δεν κατάλαβα γιατί μου έκανε μήνυση ο Τρίμης -Τον αναβάθμισα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aργά το μεσημέρι η Βουλή αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του Αδωνη Γεωργιάδη ο οποίος είχε χαρακτηρίσει σε συζήτηση στη Βουλή τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη σαν αρχηγό των κουκουλοφόρων.

Στην ψηφοφορία που έγινε στην ολομέλεια, 102 βουλευτές ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας, 80 υπέρ, 13 παρών ενώ βρέθηκε και ένα λευκό. Το θέμα ήρθε στη Βουλή έπειτα από μήνυση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ κ. Τρίμη, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη πως τον είχε αποκαλέσει «αρχηγό των κουκουλοφόρων».

Στην ομιλία του για το θέμα ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τους βουλευτές να ψηφίσουν κατά της άρσης της ασυλίας του υποστηρίζοντας πως όσα είπε ήταν πολιτική δήλωση και πως με βάση το Σύνταγμα ο βουλευτής δεν διώκεται για τις πολιτικές του απόψεις. Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο κ. Γεωργιάδης με εμφανή ικανοποίηση από το αποτέλεσμα ακούστηκε να λέει σε γαλάζιο πηγαδάκι: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μου έκανε μήνυση ο κ. Τρίμης, αφού από εκπρόσωπο τύπου των κουκουλοφόρων τον αναβάθμισα σε αρχηγό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ