Ολη η αλήθεια για το «διαζύγιο» της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο

Φωτιά πήραν οι φήμες το τελευταίο 24-ωρο για τη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η τραγουδίστρια αποχωρεί από τη δισκογραφική της εταιρεία Spicy και βάζει τέλος στη συνεργασία της με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη ύστερα από 16 χρόνια κοινής πορείας στο χώρο.

Σύμφωνα με τη Spicy, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Star κατόπιν επικοινωνίας που είχε μαζί τους, οι φήμες αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οπως ανέφεραν η Δέσποινα Βανδή παραμένει στο δυναμικό της εταιρείας, ενώ παράλληλα διέψευσαν το «διαζύγιό» της με τον Φοίβο, τονίζοντας ότι η συνεργασία τους συνεχίζεται κανονικά.

Οσον αφορά άλλες πληροφορίες που ήθελαν την Δέσποινα Βανδή να ξεκινά συνεργασία με άλλο δημιουργό, συγκεκριμένα τον Γιώργο Θεοφάνους, η Spicy τονίζει πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, καθώς το συμβόλαιο της τραγουδίστριας δεν αποκλείει την συνεργασία με κάποιο δημιουργό! Εξάλλου, ακόμα και στον τελευταίο της δίσκο, «Άλλαξα», δεν είχαν όλα τα κομμάτια την υπογραφή του Φοίβου και στους στίχους και στη μουσική!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ