Πατέρας 17χρονου μητροκτόνου στο Αγρίνιο: Βγάλτε το παιδί μου από τη φυλακή - iefimerida.gr

Πατέρας 17χρονου μητροκτόνου στο Αγρίνιο: Βγάλτε το παιδί μου από τη φυλακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργή του πατέρα του 17χρονου μητροκτόνου από το Αγρίνιο έχει προκαλέσει η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την προφυλάκιση του νεαρού στις φυλακές Αυλώνα.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, όταν ανακοινώθηκε η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, στενοί συγγενείς του 17χρονου ξέσπασαν στα δικαστήρια. Εξοργισμένος φέρεται πως ήταν τόσο ο πατέρας του, όσο και η αδελφή της δολοφονημένης δασκάλας, που φώναζαν για άδικη και καταστροφική για τον ανήλικο απόφαση, καθώς ισχυρίζονται πως ο νεαρός χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και υποστήριξης από ειδικούς σε ψυχιατρικό κατάστημα.

Ο ανήλικος μητροκτόνος δεν έχει ακόμη μεταφερθεί στις φυλακές, ενώ από την πλευρά της υπεράσπισης του, ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες ώστε η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου να αναθεωρηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ