20χρονη Γερμανίδα ο 4ος Αγγελος της Βικτόρια που «καμάκωσε» ο Ντι Κάπριο [εικόνες] - iefimerida.gr

20χρονη Γερμανίδα ο 4ος Αγγελος της Βικτόρια που «καμάκωσε» ο Ντι Κάπριο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H συλλογή με τους Αγγέλους της Βικτόρια του Λεονάρντο ντι Κάπριο μεγαλώνει, με την πρόσφατη προσθήκη σε αυτή της 20χρονης Γερμανίδας Τόνι Γκαρν.

«Οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει έντονη χημεία μεταξύ τους». Αυτό δήλωσε φίλος του Ντι Κάπριο στη New York Daily News σχετικά με τον νέο δεσμό του 38χρονου σταρ με την 20χρονη Γερμανίδα που μόλις πήρε προαγωγή από απλό μοντέλο σε Αγγελο της Βικτόρια.

Οι παπαράτσι εντόπισαν το ζευγάρι καθώς επέστρεφε στις Κάννες (σ.σ. όπου περιμένει τον Ντι Κάπριο αγκυροβολημένο το γιοτ που του έχει διαθέσει ο ιδιοκτήτης των TopShop) από το Μονακό στο οποίο πέρασαν το Σαββατοκύριακο.

Η Γκαρν είναι ο 4ος Αγγελος με τον οποίο κάνει δεσμό ο πρωταγωνιστής του Great Gatsby μετά τις Ζιζέλ Μπούντχεν, Μπαρ Ρεφαέλι και Εριν Χέδερτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ