Αγνωστοι μαχαίρωσαν στο λαιμό μετανάστη στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Αγνωστοι μαχαίρωσαν στο λαιμό μετανάστη στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύο άνδρες επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν στο λαιμό μετανάστη από την Ρουάντα, ο οποίος πωλούσε χειροποίητα βραχιόλια σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Οπως αναφέρει το Εθνος, ο μετανάστης πουλούσε χειροποίητα βραχιόλια στη διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, όταν δύο άγνωστοι που επέβαινα σε μηχανάκι του έκαναν νόημα.

Ο μετανάστης, τους πλησίασε πιστεύοντας ότι θα τους πουλήσει κάποιο βραχιόλι, αλλά ο ένας από τους δύο άνδρες επιχείρησε να τον μαχαιρώσει στο λαιμό. Ο μετανάστης από την Ρουάντα απομακρύνθηκε αστραπιαία, ωστόσο τραυματίστηκε ελαφρά στον λαιμό.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα, κάτι που θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ