Τα πιο «ερωτικά» Πανεπιστήμια της Βρετανίας- Αποφοιτούν με... πλούσιες εμπειρίες - iefimerida.gr

Τα πιο «ερωτικά» Πανεπιστήμια της Βρετανίας- Αποφοιτούν με... πλούσιες εμπειρίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ρόχαμπτον στο νοτιοδυτικό Λονδίνο αναδείχθηκε σύμφωνα με έρευνα το Πανεπιστήμιο με τους πιο...άτακτους φοιτητές στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι φοιτητές του πανεπιστημίου αυτού κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους θα συνευρεθούν ερωτικά κατά μέσο όρο με 6, 3 συντρόφους.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη μέσω Διαδικτύου σε δείγμα 6.653 φοιτητών τα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ κερδίζουν πρωτιές μόνο σε μαθησιακό επίπεδο καθώς το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης καταλαμβάνει την 33η θέση με τους φοιτητές του έχουν κατά την διάρκεια των σπουδών τους 4,1 ερωτικούς συντρόφους.

Το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ έρχεται στην 44η θέση με 3,9 ερωτικούς συντρόφους.

Δεύτερο στη λίστα με τα πιο ερωτικά πανεπιστήμια της Βρετανίας έρχεται το Liverpool Hope με τους φοιτητές του να έχουν 6 ερωτικούς συντρόφους κατά μέσο όρο στη διάρκεια των σπουδών τους.

Aκολουθούν το Dundee με 5,55 ερωτικούς συντρόφους και το Edge Hill με 5,53.

Αυτό που υπογραμμίζεται στην έρευνα είναι η εκτίναξη του Πανεπιστημίου Ρόχαμπτον μέσα σε ένα χρόνο από την 99η θέση που ήταν πέρυσι στη λίστα, στην πρώτη. Η εξήγηση που δίνεται είναι ότι τον τελευταίο χρόνο , σε έναν άνδρα αντιστοιχούν τρεις γυναίκες.

Στο Πανεπιστήμιο Salford οι φοιτητές φαίνεται ότι κοιτούν μόνο τα μαθήματά τους και έρχονται τελευταίοι στη λίστα με μόλις 1,3 συντρόφους κατά την διάρκεια των σπουδών τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ