Αυτό είναι το νέο σπίτι του Παναθηναϊκού- Το τριφύλλι «μετακομίζει» [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο σπίτι του Παναθηναϊκού- Το τριφύλλι «μετακομίζει» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Παιανία ανήκει πλέον στο παρελθόν για την ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς από τη νέα σεζόν μεταφέρεται στο προπονητικό κέντρο Απήλιον.

Η συμφωνία έκλεισε το βράδυ της Τρίτης για την αγορά του προπονητικού κέντρου από τους πράσινους έναντι ποσού που ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Το υψηλό τίμημα του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που ζητούσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης για την ετήσια μίσθωση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας στην ΠΑΕ και η απαγορευτική τιμή πώλησής του (γύρω στα 20 εκατομμύρια), οδήγησε το Τριφύλλι σε αναζήτηση νέας στέγης.

Το προπονητικό κέντρο που βρίσκεται στο Κορωπί, στις παρυφές του Υμηττού, έχει κατασκευαστεί σε ιδιόκτητη έκταση 40 στρεμμάτων και ανήκει στον πρώην μεγαλομέτοχο τηςΠΑΕ Πανιώνιος Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Οι πρώτες συζητήσεις αφορούσαν την ενοικίαση του αθλητικού κέντρου, αλλά στην πορεία έπεσε πρόταση για την αγορά του.

Βρίσκεται σε οικόπεδο 40 στρεμμάτων στο οποίο υπάρχουν 3 γήπεδα κανονικών διαστάσεων και 4 που είναι 5χ5, πισίνα, καφέ και πάρκινγκ. Ολα θα ανήκουν στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ