«Είναι ψέμα ότι είμαι Αλβανός, η κόρη μου είναι Ελληνίδα», δηλώνει ο σταρ των Fast & Furious - iefimerida.gr

«Είναι ψέμα ότι είμαι Αλβανός, η κόρη μου είναι Ελληνίδα», δηλώνει ο σταρ των Fast & Furious

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Movies & Stars του ελληνικού ΜΤV ο Πολ Γουόκερ, πρωταγωνιστής των Fast & Furious.

«Έχω έρθει στην Αθήνα στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και έχω επισκεφτεί ελληνικά νησιά όπως τη Μύκονο και την Σαντορίνη. Οι διακοπές μου στην Ελλάδα ήταν μαγικές». Αυτό δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη ο πρωταγωνιστής των Fast & Furious.

Προσθέτοντας πως η σύζυγός του είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα και πως «Θεωρώ την κόρη μου μισή Ελληνίδα, η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου».

Τέλος ο 39χρονος σταρ επισήμανε, όταν ρωτήθηκε σχετικά, πως δεν είναι αλβανικής καταγωγής όπως αναγράφεται στο έγκυρο σάιτ imdb «Δεν είμαι Αλβανός. Γνωρίζω, ωστόσο ότι στο ιντερνετ γράφεται ότι κατάγομαι από εκεί. Η αλήθεια όμως είναι ότι είμαι μισός Γερμανός και μισός Ιρλανδός. Αν και γεννήθηκα βέβαια στην Καλιφόρνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ