Ο Μουσουρούλης ζηλεύει την Ολγα - Εξαλλος για το «στήσιμο» από τους Αραβες του Ντουμπάι - iefimerida.gr

Ο Μουσουρούλης ζηλεύει την Ολγα - Εξαλλος για το «στήσιμο» από τους Αραβες του Ντουμπάι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφυγε με μοτοσικλέτα από το κέντρο της Αθήνας για να προλάβει το ραντεβού, χθες στις 12.00 στο γραφείο του στον Πειραιά, με τους Αραβες του Οργανισμού Λιμένος του Ντουμπάι, αλλά εις μάτην η φούρια. Οι Αραβες προτίμησαν την Ολγα Κεφαλογιάννη.

Για την ακρίβεια, μπέρδεψαν τα ραντεβού και αντί να πάνε στον υπουργό Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη, πήγαν στο γραφείο της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη. Οπως γράφει ο Βηματοδότης, ο υπουργός εκνευρίστηκε για το «στήσιμο».

Τόσο που έβαλε τους συνεργάτες του να ενημερώσουν τους εκπροσώπους του Dubai Maritime City Authority ότι δεν έχει πλέον χρόνο να τους διαθέσει, ούτε το απόγευμα, όπως ζήτησαν εκείνοι για να επανορθώσουν.

Το ραντεβού αφορούσε τη συνεργασία των ελληνικών λιμανιών με αυτό του Ντουμπάι, της λιμενικής πολιτικής γενικότερα, ίσως και τις επενδύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ